• Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo

Particulieren

Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van een passende lening voor u als particulier. U profiteert van ons onafhankelijke en meest voordelige aanbod leningen. Wij werken namelijk samen met diverse banken en hebben zo de keuze uit verschillende rentetarieven en voorwaarden.

Kantoren

Zoekt u een goede financiering voor uw klant? Wij verzorgen voor u de financiering, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij hebben al diverse leningen succesvol gerealiseerd voor financiële adviesbureaus, intermediairs, autodealers en andere subagenten.

Beheer

Wij zullen uw nieuwe lening beheren en servicen. Wilt u geld opnemen, uw kredietruimte verhogen, of uw lening (gedeeltelijk) aflossen? Jaarlijks voeren wij met u een zorggesprek inzake uw lening via Uwgeldonline.

Lenen met Uwgeldonline

Wij zijn actief sinds 2003 en hebben sindsdien meer dan 10.000 klanten naar wederzijdse tevredenheid geholpen aan een voordelige en passende lening. Elke dag zorgen wij ervoor dat u de keuze heeft voor de beste en voordeligste leningen op dit moment. Lenen is niet leuk, maar als u dan toch moet lenen, dan staat Uwgeldonline als betrouwbare kredietbemiddelaar voor u klaar. Wij werken samen met de kredietmaatschappijen Defam, Interbank, Nationale Nederlanden en meer. Op onze website kunt u zelf uw leenbedrag, rente en maandtermijn bepalen. Zo leent u alleen hoeveel u nodig heeft en wanneer u dit nodig heeft.

Ons team

Al onze medewerkers zijn WFT-opgeleid en beschikken over gedegen vakkennis.
Wij behandelen en accepteren uw aanvraag
Wij adviseren u indien nodig
Wij beheren en onderhouden uw dossier

Tevreden klanten

Wij hebben meer dan 10.000 klanten tevreden mogen stellen met onze dienstverlening. Het is niet voor niets dat er dagelijks tientallen offertes via onze website worden aangevraagd. Veel van onze klanten zijn in rente een grote stap omlaag gegaan, waardoor zij maandelijks een stuk minder rentekosten hoeven te dragen. Wordt u ook een tevreden klant?

Wij werken samen met diverse banken en kiezen voor u de beste rente en voorwaarden.

Blog